Mega Moolah 5 Reel Drive

  spelautomater

De flesta som har spelat slots känner till Mega Moolah med sina progressiva megajackpottar. Nu har Microgaming mixat ihop Mega Moolah och 5 Reel Drive till ett spel och skapat en ny häftig slot på marknaden som erbjuder en progressiv jackpott. Vill du veta mer så ska du läsa om spelet här!Mega Moolah 5 Reel Drive är ett fartfyllt spel där allt handlar om friheten att köra fort på vägarna och i spelet finns tre stycken huvudkaraktärer: Red som kör en enorm lastbil på bergsvägar, Yellow som kör coola sportbilar genom öknen och till sist har vi Blue som kör en cabriolet längs kusten.

Bonusfunktioner i spelet

Spelet har en scatter-symbol i form av en polisbil. När det dyker upp tre av den får du en utbetalning, även om det inte är på någon vinstlinje. Dessutom får du 10 stycken free spins. Både utbetalningar och free spins kommer med en multiplikator på x5 som höjer dina vinster rejält.I sloten hittar du även en wild-symbol i form av en vägskylt med en vindlande väg och skotthål i och den ersätter alla symboler förutom scattern. Dessutom finns det en Flaming Wheel-symbol och om den hamnar på en aktiv vinstlinje vinner du hela 10 000 gånger vad du har satsat.

De progressiva jackpottarna

Det finns inte särskilt mycket av Mega Moolah i spelet vad gäller spelupplevelsen, förutom de fyra progressiva jackpottarna. Precis som i förebilden finns här en mini-, minor-, major- och megajackpott. Dessa jackpottar är länkade till de tre andra spelen med Mega Moolah i titeln, vilket innebär enorma möjligheter att vinna miljoner.Även om jackpottarna är vad som lockar mest är detta ett roligt och fartfyllt spel där det händer något hela tiden. Spelet har de vanliga fem hjulen och 15 vinstlinjer, men det är det enda som är vanligt med detta spel. Prova denna slot idag och njut av en fantastisk grafik, ljudbild och spelupplevelse.